CONCURRERENDE PRIJZEN, BETERE KWALITEIT EN DE GESCHIKTE NAVERKOOPdienst

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hebei Vinstar Wire Mesh Products Co., Ltd.

Hebei Vinstar Wire Mesh Products Co., Ltd.

1 2 3 4
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : VINSTAR
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 90% - 100%

De Draad Mesh Products Co van Hebeivinstar. , Ltd. Sinds zijn stichting, van de productie van de geweven producten van het draadnetwerk aan het zijn een marktleider in de vervaardiging van meer dan 100 specificaties van Roestvrij staal Geweven Draadnetwerk (Doek) en de Messing Geweven producten van het Draadnetwerk is gegroeid. Het bedrijf wordt gevestigd in Anping-provincie, als de geboortestad van draadnetwerk wordt bekend, genietend van geschikt vervoer dat.

Onze fabrieks hoofdzakelijk producten: Het Netwerk van de roestvrij staaldraad, Roestvrij staal Gelast Netwerk, Epoxy Met een laag bedekt Draadnetwerk, het Netwerk van de Laag Koolstofstaaldraad, Kuiper Wire Mesh, Draad Mesh For Filter, enz.-producten.

Deze producten worden hoofdzakelijk gebruikt in aardolie, chemisch product, bouw, textiel, geneeskunde, luchtruim, ruimtevaart, uitdrukkelijke weg, spoorweg, tuin het schermen, het kweken en metallurgie.

Wij zullen en onophoudelijk de samenwerkingsverhouding met nieuwe en oude bedrijfsvrienden in binnen- en buitenland met onze opdracht van het aanbieden van producten ontwikkelen bouwen die precies aan uw behoeften voldoen.

Ons bedrijf is heeft geïntroduceerd prima productiemachines en goedgekeurd ISO9000-kwaliteitssysteem met de vervaardiging van de producten van het draadnetwerk. De volledige controle van het materiële kopen, productie en inspectie heeft de goede kwaliteit van producten beveiligd. Daarom worden onze producten niet alleen goed verkocht in uitgevoerd China, ook aan vele landen met inbegrip van de V.S., Duitsland, Japan, Canada en Korea.

Wij hopen cordially om vriendschappelijke zakelijke relatie met klanten wereldwijd te vestigen. Verzend nu uw onderzoek en krijg om meer over ons te leren!

Contactgegevens
Hebei Vinstar Wire Mesh Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Jia

Tel.: 18831871817

Direct Stuur uw aanvraag naar ons